dimecres, 21 d’abril del 2010

Presentació del conte UN COR MÀGIC


Un conte infantil, dolç i tendra es va presentar ahir a Vic a "La Cafeteria de les lletres" de Vic.
La seva autora Stel.la va fer una apassionada i divertida explicació del conte, des de quan va sorgir l'idea fins a la creació física del conte.

Podeu consultar el Blog de Stel.la, on recomana tot tipus de llibres infantils a:

divendres, 16 d’abril del 2010

Sortim???!!!

Sembla que de mica en mica ens anem despertant, a veure si acaba d'arribar el bon temps i fa que tinguem més ganes de sortir i veure més movment i activitat. De moment jo m'he posat a actualitzar el Blog que ja feia dies que el tenia abandonat i ja m'estava pesant a la consciència.

Sembla que amb l'arribada de la primavera ja es van organitzant més activitats perquè la gent pugui sortir i gaudir del nostre entorn i fer una mica de vida social. Espero poder informar-vos de tot això des del meu blog.

Una abraçada i gràcies per continuar seguin-me!!

Per cert, jo seguèixo pintant encara que no ho sembli. D'aquí a poc ja en podreu veure alguna prova!!

Fins aviat!!

Exposició al Museo Indústrial del Ter - J.BAYREDA i F.RIEROLA

Del 15 d'abril fins el 13 de juny al Museo del Ter de Manlleu és pot veure l'exposició de 41 quadres de J.Bayreda i 77 fotografies de F.Rierola on compara l'obra paissatgística d'un pintor Olotí (Bayreda) i la d'un fotògraf Osonenc (Rierola).

Horari:
dimarts a divendres 10-13h i de 16-19h
dissabtes, diumenges i festius 10h-14h
http://www.mitmanlleu.org/

Exposició d'en "Vadó"

Aquest dijous a les 20.00h del vespre en Salvador, Salva o Vadó com li voleu dir, va inaugurar una exposició de les seves obres al carrer de la Fusina número 18.

Fins el 13 de maig s'hi poden veure dibuixos, pintures i alguna cosa més semblant a l'escultura, tot això envoltat de molt coloridio i expressió!!

De segur que no us deixarà indiferents!!!












Dades personals